Nu kan du nominera till Årets volontär 2024

Bilder

Utmärkelsen Årets volontär instiftades av Volontärbyrån 2017, för att uppmärksamma det ideella engagemanget och hylla alla miljontals ideellt engagerade människor i Sverige. Vinnaren koras på FN:s Internationella frivilligdag den 5 december.

I Sverige finn drygt fyra miljoner ideellt engagerade personer. De sitter i stödchatten för ungas psykiska hälsa. De är ordförande i ridklubben. De är funktionärer på evenemang och de sorterar kläder i secondhandbutiken. Volontärbyrån delar ut utmärkelsen Årets volontär för att uppmärksamma det ideella engagemanget och lyfta fram eldsjälarna som finns i era föreningar. 

Nominera en eldsjäl till Årets volontär 2024

Nominera en volontär i din organisation som du tycker förtjänar att uppmärksammas för sitt ideella engagemang. Det kan vara någon som varit engagerad länge, någon som är helt ny i organisationen eller någon som gjort något extraordinärt under året, det väljer du. Nominera till Årets volontär senast den 18 oktober

Nominera till Årets volontär 2024 här

Årets volontär 2024 genomförs med bidrag från Kungliga Patriotiska Sällskapet.

Fler nyheter

Företag möjliggör ideellt engagemang under arbetstid – en växande trend

Företag möjliggör ideellt engagemang under arbetstid – en växande trend

Allt fler företag ser värdet i att erbjuda sina anställda möjligheten att engagera sig ideellt under arbetstid. Volontärbyrån, som förmedlar hundratals volontäruppdrag, ser ett ökat intresse från företag som vill göra det enkelt för sina medarbetare att bidra till samhällsnytta.