JUL I GEMENSKAP: Sök uppdrag nu!

Bilder

Jul i Gemenskap är ett event som erbjuder människor i Stockholm ett värdigt julfirande. Nu söker vi efter volontärer för fullt, anmäl dig redan idag och gör en insats under julen.

 Sedan 2007 har ett antal organisationer i Stockholm genomfört Jul i Gemenskap. I gemenskapen ryms de som lever i hemlöshet, ensamhet, fattigdom eller personer i annan utsatthet. Jul i Gemenskap genomförs tack vare frivilliga insatser och gåvor. För sjuttonde året i rad vill vi under tre dagar; julafton, juldagen och annandagen, skapa en fest dit alla är välkomna och där gästen och festen står i fokus.
Behovet av volontärer ser olika ut för de olika dagarna och olika platserna, välkommen med din intresseanmälan och varmt välkommen till en Jul i Gemenskap!

Uppdragen släpps den 15 oktober 2024 och kommer att finnas på länken nedan. 

Sök uppdrag till Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan här

 Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan
Jul i Gemenskap genomförs i Immanuelskyrkan, med en middag i form av jultallrik. Vi räknar med 500 gäster och 70 volontärer varje dag under juldagarna. Under arrangemanget behöver vi hjälp med flera olika saker så kika gärna in på alla uppdrag. Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan är ett samarbete mellan Ny Gemenskap, Volontärbyrån, Hela människan och Immanuelskyrkan.

Engagera dig i jul?!
Känner du att du vill göra skillnad och engagera dig som volontär under julen och bor på andra orter i Sverige. Sök efter "Jul" i fritextfältet och du hittar alla uppdrag som är ändamålstaggade "Jul". 

Fler nyheter

Så formulerar du en bra volontärannons!

Så formulerar du en bra volontärannons!

Tycker du att det är svårt att veta vad som är viktigt att få med när du skriver en uppdragsannons? Sitt lugnt i båten! Vi har samlat våra bästa tips för en tydlig och engagerande annons.

Företag möjliggör ideellt engagemang under arbetstid – en växande trend

Företag möjliggör ideellt engagemang under arbetstid – en växande trend

Allt fler företag ser värdet i att erbjuda sina anställda möjligheten att engagera sig ideellt under arbetstid. Volontärbyrån, som förmedlar hundratals volontäruppdrag, ser ett ökat intresse från företag som vill göra det enkelt för sina medarbetare att bidra till samhällsnytta.