Theodora är ny administratör på Volontärbyrån

Bilder

Nu välkomnar vi Theodora Eliasson till Volontärbyrån. Theodora kommer främst att vara administratör, och projektmedarbetare för Frivilligdagen och Årets volontär 2024.

– På Volontärbyrån kommer jag främst att jobba administrativt – både med support av webbförmedlingen, och utbildningsadministration. Jag kommer även att jobba med Frivilligdagen och Årets volontär 2024.

Theodora tog i juni sin kandidatexamen i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, och har under 2024 hunnit med både praktik och jobb på Fremia. Där jobbade hon bland annat som projektledare för Civilsamhällesarenan i Almedalen.

 – Jag är suppertaggad på att få fortsätta arbeta med event i samband med Frivilligdagen. Det är så himla tacksamt – alla älskar ju ett bra evenemang. Dessutom tycker jag att det är så viktigt att uppmärksamma alla otroliga volontärer, så det känns som ett otroligt meningsfullt arbete. Ideellt engagemang ligger mig varmt om hjärtat och jag tycker att det borde uppmärksammas mycket mer, inte minst med tanke på den samhällsnytta volontärande för med sig.

Det roligaste med mitt jobb är att jag är involverad i ganska många grejer, vilket gör att jag får bra överblick över hela verksamheten. Mycket av mitt jobb går ut på att ha kontakt med föreningar och föreningsföreträdare, vilket jag tycker är superkul. Samtidigt har jag bara jobbat på Volontärbyrån i en vecka, och frågar ni mig om några månader kan svaret mycket möjligt ha ändrats!

Just nu är jag volontär i föreningen CISV, och i vinter ska jag för första gången åka som ungdomsledare på ett läger i Indien. Jag är pirrig, men sjukt taggad!  

Vill du komma i kontakt med Theodora? Maila henne på [email protected] eller ring 0765069226.

Fler nyheter

Företag möjliggör ideellt engagemang under arbetstid – en växande trend

Företag möjliggör ideellt engagemang under arbetstid – en växande trend

Allt fler företag ser värdet i att erbjuda sina anställda möjligheten att engagera sig ideellt under arbetstid. Volontärbyrån, som förmedlar hundratals volontäruppdrag, ser ett ökat intresse från företag som vill göra det enkelt för sina medarbetare att bidra till samhällsnytta.